fredag, april 27, 2007

Från Uppsala till Göteborg på 6h

Japp. Igår 19.10 tog vi tåget som skulle ta oss till gbg. I sthlm var det lite smått kaos pga nedfallna ledningar utanför skövde vilket resulterade i x antal förseningar; tex tåget som skulle komma från gbg 19.50 skulle nu istället komma 22.50.
Mitt tåg skulle gå 20.15...på tavlan stod det nu ny avgångstid 20.50. Så vi traskade runt lite på centralen. Des hittade en kompis i en jättesöt liten pomeranian (sån som jag var inne på att skaffa innan det blev pk). När vi väl blivit informerade om vilket perrong vi skulle till började vi röra oss ditåt tillsammans med pommen och 54236 andra personer.
Surkärring i trängseln:
- "Ta den där lilla (hunden) i famnen så du inte riskerar livet på den...det lilla kräket."
Folk plockar verkligen fram sina bästa sidor emellanåt. Härligt med sådana medmänniskor.
På tåget satt vi med 4 andra hundar. Självklart är man kissnödig, har ont i huvudet och kan inte sova. Och blir stående i en evighet nånstans utanför skövde.
Till slut rullar vi in på Göteborg C 01.05. Manne möter. Han hade sovit på en bänk! Vi tog taxi hem. SJ ska betala. Och jag ska inte betala för resan. Alltid nåt, men ändå.

Idag: Göteborg, sol, sommarvärme!
Vi har varit ute och gått med Freddan i 2h. Till och med desmond blev trött. Nu är vi tillbaka i lgh och han ligger däckad här bredvid. Det händer inte alltför ofta. Överväger att gå ned på gården men där sitter en tant med sin JRT och upprepar "inga lösa hundar på gården". Kan inte låta bli att bli irrtiterad.
Manne borde komma hem snart. Då ska vi handla och fixa käk. Hoppas på en trevlig kväll!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken jävla resa! Du råkar då ut för allt du din stackare.. Jävla kärring!Des skulle bitit henne!

Anonym sa...

haha...manne sover på en bänk, det känns bekant. hälsa honom så mycket. saknar er!

ps. du skulle ha kört en armbåge i den där hund-hatande tanten. det skulle jag ha gjort. ds.