onsdag, maj 02, 2007

Helgens bilder och dagens nyheter

Mina söta pojkar en röd morgon.
Little D i Mannes nya soffa.

Lilla valpen Inka


Des är undrar varför hans tjej är instängd i bur!



Bossen över alla var den minsta vovven med bandage, hon hade bränt tassen!






Några av hundarna + en pojkvän.


Vi är hemma i Uppsala igen. Resan hem gick lite smidigare:-)

Idag började vi ny kurs: vetenskaplig metodik. Dagens roligaste var när vår lärare, som är thailändska, skulle ropa upp våra namn. Hon har väl lite svårt med vissa uttal och sade dessutom efternamn först och sedan förnamn. Barnsligt nog satt man och log lite och lyssnade noga efter sitt eget namn. Man ville ju inte vara taskig och skratta men det brast för de allra flesta när hon ska ropa upp en tjej som heter Anna Serpe. Det blev "sepä anna".
Tårarna rann.
Vi fick dessutom diverse uppsatsämnen presenterade för oss (inför C-uppsatsen) och detta skall nu väljas redan till på fre. Inte kul för Madde som nu står helt utan skrivarkompanjon:-/
Men nu till dagens höjdpunkt. Jag och Elenore har ju, som kanske nämnt?, ansökt om att få åka utomlands nästa termin, närmare bestämt Thailand. Idag blev vi kallade på intervju som skulle hållas på engelska. Så lite smått nervösa tog vi oss dit...kändes dock ganska soft eftersom deras engelska var sämre än min. Förstod dock inte riktigt utan trodde att det var massvis av folk som hade sökt, jag menar vem vill inte åka till Thailand i höst?! Tydligen var det många för vi var de enda som sökt och därmed får vi åka!!! Helt sjukt att det gick så lätt. Så nu ska vi tillbringa 12 veckor i Bangkok. Fan vad gött att slippa hösten i Uppsala. Måste bara fixa någonstans där desmond kan vara. Någon som känner sig manad? Grymt kul ska d bli iaf.

1 kommentar:

Anonym sa...

tack för att du bryr dig :(
Dumma dumma martin. Vi hade ett långt samtal igår om det här. Vi får se hur det blir...
I´ll call you.kramkram