torsdag, juni 21, 2007

Fest efter fest.

I lördags var vi hemma hos Anna på fest. I förrgår var vi hemma hos Karin på fest. Igår fyllde Mattias 30 år vilket givetvis resulterade i...en fest:-D Dessutom är det trevliga, vuxna fester. Folk med barn och utan sprit.
Igår träffade jag Fröken över en fika på Fröken Olsson (hihi). Vi diskuterade också det här med vuxenliv och när det inträder. Att gränsen för vad man tycker är gammalt hela tiden förskjuts framåt på nåt märkligt sätt. För inte tycker man att det är aaasgammalt att vara 25 längre! Rena ungdomen ju!

Imorgon är det midsommar. Vädret ser inte lovande ut för oss här på västkusten. Jag orkar inte oroa mig, men hur blir det då? Ska vi trängas inne allihopa? Och hur blir det med grillandet? Sommarklänningarna och de nymålade tånaglarna?
Jag ska äta lite frukost och sen åka till Kurol. Vi ska handla sprit och grillkött till imorgon.
Manne skulle vara på jobbet, men han ligger utslagen i sängen. Han mår funky. Det är nåt skumt, men han ska till vårdcentralen i em. Bra. Jag tvingade honom att inte gå till jobbet. Well done, me. Ska iaf bli kul imorgon. Men tråkigt att Kenling bangade för det gjorde att Henke inte heller kommer. Dåååligt! Så nu blir vi bara 17. Fast det är klart...inge kul att klippa gräset i regnet i vilket fall som helst.

Desmond är hos Freddan (Mannes syrra). Han fick stanna kvar där efter festen igår så det har varit en hundfri natt. Inte så stor skullnad förutom att man inte behöver kolla om det har smugit upp en liten hund i sängen varje gång man vaknar till. Des har fått en egen säng här, men han vill fortfarande helst ligga hos oss. Man brukar märka om han hoppar upp i sängen för det dunsar ju till lite, men nu har han utvecklat sin förmåga och smyger upp och lägger sig längst ned, inbrorrad i det varma duntäcket. Vilket fuling!

Inga kommentarer: