tisdag, februari 05, 2008

Fångar i bostaden.

Idag har man fått planera sina promenader, då golvet i trapphuset har bonats i 50 minuters intervaller då man ej fått gå ut. Emellan dessa hade man 15-20min på sig att tassa ut så antingen fick man bara vara borta en liiten stund eller så var man tvungen att traska omkring i en timma. Vi valde det senare alternativet, gick lite i skogen vilket var helt OK.
Gav upp träningen eftersom den inte passade ihop med boningstiderna.
Imorgon ska jag dock vibrationsträna med Anna för första gången ever. Ska bli spännande att prova något nytt som dessutom sägs fungera som att gymma (vilket jag ju tycker är dödligt trist). Våra PTs tjatar dock på oss att prova en timme för dem så det borde man väl också göra.
Trots att man tycker att många i ens omgivning tränar och håller igång så är det ändå bara drygt 10% av Sveriges befolkning som tränar. Hur sjukt är inte det? Snacka om att det finns kundpotential... Kom igen folket, rör på fläsket!

2 kommentarer:

Anonym sa...

och så finns det sådana som mig som är gym medlem, går dit tre gånger i veckan men låtsas bara träna. haha. är de inräkande i de 10%?

Anonym sa...

hur var viberations träningen?