torsdag, augusti 14, 2008

Frustrationen stiger.

Våran lärare är dålig och det blir inte bättre.
Han är dålig rent pedagogiskt. Förklarar enkla saker med krångliga liknelser och förklarar inte svåra saker alls, för han vet inte själv. Hade han fått en tia för varje gång han hade sagt att han inte visste hade han varit rik nu. Man behöver inte veta allt, men det här är ju löjligt.
Han vet heller inte vad vi har lärt oss innan och går noga igenom saker som är självklara för oss. Detta är ju i grund och botten administrationens fel, men dem (hon) är totalt oförmögna till att ta kritik. Har en bortförklaring till allt. Väldigt dålig serviceanda gentemot oss som faktiskt går på skolan.
Tillbaka till läraren.
Trots att det är en miljon saker han inte vet svaret till låtsas han att han vet vissa saker men sen visar det sig att han inte alls vet.
Han har en jävligt dålig attityd när folk frågar något kan han svara "vad tror du?" eller "gissa". Man frågar ju för att man inte förstår/vet och förväntar sig ett vuxet bemötande. Ifrågasättande eller frågor som ställs för att bekräfta att man har förstått rätt tar han som personliga påhopp och blir sur. Han tror att alla fattar på hans sätt att förklara och kan inte förklara på något annat sätt.
Han lär ut felaktiga saker genom att säga "för mig är x samma sak som y" fast det i själva verket inte alls är det. Nu sitter jag ju inne med lite förkunskaper inom det här området (sjukdoms och skadelära) och vet att det han säger inte stämmer. Jag kan kolla upp det här närmare själv osv osv. Men om ingen visste något skulle vi ju tro på det han säger och lära oss fel. Man kan med andra ord inte lita på vad han säger.
När han ska visa något praktiskt kan han inte förklara vad han håller på med. Vad är då vitsen med att visa?

Riktigt jäkla dåligt alltså. Jag o Sofia var så frustrerade att vi har suttit och pratat skit om honom i nästan 2h. Usch!

Inga kommentarer: