lördag, augusti 09, 2008

I den stooora staden stockholm.


Pilatesutbildning fre-sön. Samtidigt ska man passa på att träffa vänner som bor i stan.
Igår blev det istället Uppsalabrudarna Anna och Tina som åkte hit och delade med sig av sitt sällskap på Vapiano. Dock  fett med folk pga av feta festen på hela stureplan. Stockholmarna skulle såklart fira att det var nollåttanollåttanollåtta (080808).  Krogarna här hade gått ihop o bildat en enda stor fest och vi bor på Scandic Anglais, mitt i smeten. Det positiva var att vi (kollega + jag) blev uppgraderade till en svit så vi bor flott och med gott om utrymme. Det mindre positiva var allt liv. Somnade men vaknade nån timme senare när basen drog igång på riktigt. Discolamporna lyste in genom fönstret.

Resultatet: inte utvilad och lång, krävande dag. Jag skulle träffa Krull. Men. Allt blev så krångligt. Ingen kunde bestämma något. Det ösregnade. Jag var hungrig. Jag var trött. Dem var vid Medborgarplatsen. Jag var vid Stureplan. Jag velade hit och dit. Till slut gick jag ned till Vapiano, köpte takeaway pasta och här är jag. Easy access på hotellet. Film på tv. Tråkigt men sant. Jag orkade helt enkelt inte bege mig ut i världen med min trötta kropp, orkade inte prata mer, orkade inte vara trött imorgon. Ville ha en lugn miljö. Vila mina öron. Ligga mjukt.
Så kan det gå.
En dusch vore inte fel. Eller ett bad.

1 kommentar:

Anonym sa...

alltså ja ska fundera o klura på det lite om ja kommer på ngn lösning. Jag har min gamla men vissa knappar går itne att trycka på o batteriet håller bara några timmar.

Jag hör av mig om ja behöver, ok?
Gick sthlms helgen bra då?