tisdag, juli 02, 2013

Reflektioner.


Sitter hemma vid frukostbordet och filosoferar, reflekterar, socialiserar och tar in. Frukosten öppnade upp för allt det här och posten skrämde precis skiten ur mig.
Hej.
Möter spännande människor på olika sätt hela tiden.
Hej.
Pluggar organic bodywork för premiärklass ikväll. Kul.
Diskuterar bra skit med en liknande själ.
Samma själar dras till varandra i olika liv. När man träffar någon som det känns som man har känt för alltid kanske man faktiskt har det:)
Saker och ting börjar falla plats.

Något som jag har klurat på och diskuterat är det här med attraktionslagen...om man fokuserar på något väldigt intensivt upplever man ibland också att det rinner bort; som att allt går så jävla bra men nät man inser det och tänker "ah" så försvinner det. Att det är bättre att vibba generellt än specifikt. Vilket nog är vad jag brukar göra för jag har inte upplevt att det försvinner tvärt.
Men.
Jag noterar detta lite mer när det gäller personer. När jag snöar in mig för mkt på någon och lägger massa egen energi på att tänka och greja...då kan det bli knas.jag inser detta och släpper taget, fokus, och då dyker de upp igen. Så kan det vara.
Dessutom vill jag inte hänga upp mig på folk sådär längre. Det är sjukt befriande att kunna släppa taget ett tag som jag kan nu.
Man lever och man praktiserar och man lär.

Hej.

- bloggat på språng.kuterar

Inga kommentarer: