tisdag, december 19, 2006

SNÖ

Det är knappt så man minns att det alls har varit snö den här vintern. Men nu är den iaf här igen. För att stanna? Säkert inte, men ändå. Det är med något ambivalenta känslor jag välkomnar den. Desmond var så söt, han jagade de stoora flingorna och tyckte att det var märkligt hur dem försvann ned i marken *hihi* Söt.
Igår fick vi reda på två delresultat i en tenta på tre delar. Jag fick G på en och U på en. Fan liksom, men fine-jag var väl inte bättre. Idag hämtade jag ut dem för att begrunda min otillräcklighet bara för att upptäcka att jag missat med 0,5p. Att det ens är tillåtet! När jag granskar den ser jag sedan att det till på köpet är orättvis rättning (jag lovar, inte bara önsketänkande). Alltså har jag nu, i ett så välformulerat mail som möjligt, bett läraren att se över min tenta igen. Ni håller väl era tummar?
Ja och i natt kommer Flugan hem från Afrika. Åh vad jag är avundsjuk. Vill också uppskatta Sverige (om hon nu gör det?).
Snart är det jul på riktigt.
Jag ska gå ut med soporna och Des. Har diskat och röjt i kylskåpet. Men mitt rum ser för jävligt ut...men här ska ju bara jag vistas;-)

1 kommentar:

Anonym sa...

0,5 poäng borde vara olagligt att missa med..fy skäms .. nejvars, man tycker ju dom borde va schyssta och avrunda uppåt till godkänt när det var så nära - om det dessutom var en orättvis rättning; skäms på dom.